تور ایتالیا (2شب میلان ، 3 شب رم ، 2 شب ونیز ، 2 شب فلورانس)

جزئیات تور

  • کد تور: itali13558
  • قیمت: 3.990.000 تومان+2800 یورو
  • مدت: 9 شب و 10 روز
  • درجه سختی: 3 از 5
  • تاریخ اولین برگزاری: 28-12-1396
  • خدمات تور: ویزای شینگن
    اقامت در هتل 5 ستاره با صبحانه
    بلیط رفت و برگشت هواپیمایی آل ایتالیا و پروازهای داخلی
    ترانسفر رفت و برگشت
    گشت شهری به همراه راهنمای فارسی زبان

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل
خدمات هتل
قیمت دو تخته
قیمت یک تخته
کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال)
کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال)
توضیحات
میلان: PARK HYATT
ونیز: DANIELI
فلورانس: REGENCY
رم: INTERCONTINENTAL DE LA VILLE
BB 3.990.000 تومان+2800 یورو 3.990.000 تومان+3900 یورو 3.490.000 تومان+2500 یورو 3.490.000 تومان+990 یورو ---

دسته‌بندی:
درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایتالیا

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی.

  • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است
  • داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد).

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

 5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است. (رضایت‌نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­های خانه‌­دار.

    • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.
  • کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزاالزامی است.

رم

Rome
15°
mist
humidity: 97%
wind: 4m/s ESE
H 16 • L 16
26°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
27°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

میلان

Milano
5°
broken clouds
humidity: 60%
wind: 2m/s SSE
H 6 • L 5
5°
Tue
7°
Wed
5°
Thu
3°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

ونیز

Venice
17°
mist
humidity: 93%
wind: 3m/s ENE
H 18 • L 17
31°
Tue
31°
Wed
30°
Thu
28°
Fri
Weather from OpenWeatherMap