4شب تنریف(جزایر قناری)+3شب مادرید+3شب بارسلون (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: SPAIN-1397-1-1
  • قیمت: 3.990.000 تومان+3400 یورو
  • مدت: 10 شب و 11 روز
  • درجه سختی: 3 از 5
  • تاریخ اولین برگزاری: 02-01-1397
  • خدمات تور: ویزای شینگن
    بیمه مسافرتی
    اقامت در هتلهای 5 ستاره با صبحانه
    بلیط رفت و برگشت هواپیما در مسیرهای بین الملیی و داخلی
    ترانسفر فرودگاهی
    گشت شهری به همراه راهنمای فارسی زبان

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل
خدمات هتل
قیمت دو تخته
قیمت یک تخته
کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال)
کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال)
توضیحات
تنریف: THE RITZ-CARLTON
بارسلون: OHLA
مادرید: WESTIN PALACE
BB 3.990.000 تومان+3400 یورو 3.990.000 تومان+4900 یورو 3.090.000 تومان+3100 یورو 3.990.000 تومان+1300 یورو ---

درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای اسپانیا

کلیه مدارک نیاز به ترجمه اسپانیایی دارند بدون نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

  • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
  • داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

2) 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

  • حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه گواهی تمکن با مانده یکسان
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است)

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­های خانه­‌دار.

  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.
  • کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگۀ A4 دارند.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزاالزامی است.

تنریف

Malaga
5°
few clouds
humidity: 100%
wind: 4m/s WNW
H 10 • L 7
13°
Fri
12°
Sat
13°
Sun
13°
Mon
Weather from OpenWeatherMap

مادرید

Madrid
-3°
clear sky
humidity: 73%
wind: 1m/s NE
H -1 • L -1
6°
Fri
9°
Sat
10°
Sun
10°
Mon
Weather from OpenWeatherMap

بارسلون

Barcelona
1°
scattered clouds
humidity: 92%
wind: 2m/s WNW
H 7 • L 4
9°
Fri
10°
Sat
11°
Sun
10°
Mon
Weather from OpenWeatherMap